Drivingrange

  • 10 målgreener
  • 3 riktiga fairways
  • fairway och greenbunkrar
  • riktiga dammar + naturlig bäck som slingrar sig framför utslagsrampen
  • pricktavla och närspelskorgar

Drivingrangen i Göteborg har totalt 65 utslagsplatser varav 44 under tak med  infravärme. Rangen består av 10 målgreener med längder från 40-233 meter, en pricktavla uppbyggd som en darttavla med olika möjligheter till poängplockning, där du kan utmana en kompis/kollega. Dessutom finns ett antal korgar utplacerade för den som vill sätta sitt närspel på prov. Varje plats har en layout över rangens olika målgreener och avståndet varierar beroende på vilken del av rangen du väljer att slå ifrån.

Känslan av en riktig golfbana erhålls genom inplanterade träd, anlagda sandbunkrar, dammar, fairways samt en naturlig bäck som slingrar sig genom anläggningen. Denna unika uppbyggnad av en drivingrangen kräver mycket tid i form av klippning och bollplockning.

Strålkastarbelysningen gör det möjligt att träna året om. Strålkastarna är av samma fabrikat som används på OS arenan i Barcelona. De ger ett fantastiskt ljus som gör det möjligt att följa bollbanan upp till 40 meters höjd samt ca 230 meter i längd.

Ett flertal utslagsmattor är kompletterade med ruffmatta vilket gör att du får ett bra svar på din bollträff. ”Duffar” du är denna matta inte förlåtande likt en vanlig utslagsmatta.

Vintertid tränar du under perfekta förhållanden med olika koncept för uppvärmda utslagsplatser. Infravärmare och en belysning i världsklass ger dig utmärkta träningsmöjligheter året runt. För dom som vill finslipa svingen under än mer exklusiva förhållanden kan boka vår simulator.

Detta koncept är vi enda drivingrange i Göteborg att kunna erbjuda. Varmt välkomna!

Instruktionsfilm Launch Monitors