Personlig Tränare: Ola Lindblom

Nu kan du boka Ola Lindblom som personlig tränare här på HGCs Golfgym. Ola kan bland annat hjälpa dig med att slå längre, bli och se mer vältränad ut, öka muskelmassan,må bättre och få mer energi, träna upp en bra hållning, kostrådgivning, uppleva bättre balans i livet, effektiv fettförbränning och självklart personligt anpassade träningsprogram för.

Förutom personlig träning håller Ola även styrketräningskurser för grupper upp till 6 pers samt föreläsningar och workshops.

WORKSHOP BÄTTRE SVING MED GOLFSPECIFIK RÖRLIGHETSTRÄNING – HÖSTEN 2017

Slår du inte så långt som du skulle vilja, saknar du flyt, känner du dig stel eller tycker det är svårt att få bra känsla i svingen? De allra flesta saknar tillräcklig rörlighet för att kunna utföra golfsvingen på ett optimalt sätt och har man inte rörligheten så spelar det ingen roll hur mycket teknik man tränar, svingen blir aldrig bra om du inte har rörligheten. Resultatet blir en sving med mindre kraft och flyt och det är även större chans att skada sig. Men med golfspecifika rörlighetsövningar får du rörligheten du behöver och resultatet blir ett roligare golfspel med bättre sving och mindre skaderisk.

Workshopen ”Golfspecifik rörlighetsträning” är 3 timmar och har huvudfokus på praktiska moment där du lär dig specifika rörlighets-övningar för att förbättra golfsvingen. Ingen förkunskap krävs, du behöver inte ha tränat innan och det är ej fysiskt ansträngande.

När du går från workshopen har du med dig en förståelse för vikten av rörlighetsträning i golf, relationen mellan rörlighet och stabilitet samt förståelse för andningens betydelse i prestation och hur du andas på ett optimalt sätt. Du har även med dig flertalet konkreta rörlighetsövningar för olika delar av kroppen med syfte att förbättra golfsvingen.

Workshopen leds av Ola Lindblom som de senaste 12 åren jobbat som personlig tränare (PT) samt som chef för PT-avdelningen på en av Göteborgs största gymkedjor. Under åren har han hjälpt personer med alla typer av mål; gå ned 30 kg i vikt, bygga 10 kg muskler, förberedelse inför polisiära- och militära tester, komma i form till sommaren, få mer energi, förbättra hållningen och öka idrottsprestationer på elitnivå. Nu ser han fram emot att hjälpa dig med din golfsving!

Ola Lindblom
ola@coachola.com
0730481548

www.coachola.com