Föreningar

Vi hjälper Er med alternativa aktiviteter

Som Föreningspartner till oss klär ni Er i lagets färger och spelar på vår multisportbana. Alla partnerklubbars medlemmar visar upp sitt medlemskap och går 2 betalar för 1. Välj mellan Fotbollsgolf, Frisbeegolf, Handbollsgolf, Padelgolf och vår nyhet Parkgolf som spelas med tennisboll.

Ni hjälper oss att nå ut med information  om mervärdet för era medlemmar. Vi länkar till varandras hemsidor och vi är med och sponsrar med presentkort till någon av Era cuper eller lotterier.

Vi på HGC värnar om att barn och ungdomar genom vårt samarbete skall lära känna nya vänner och med vår bredd av sporter hittar man med säkerhet var man har känslan, i händer eller i fötter eller varför inte båda 😉 samt att man med alternativa aktiviteter till sin egen sport hittar fler rörelser för kroppen.

För oss är miljön av största vikt i samspelet mellan social och biologisk mångfald i ett naturskönt område. Genom anlagda dammar och ett recirkulerande dräneringssystem ökar vårt stora grod, orm bestånd samt är ett tryggt hem för våra salamandrar.

Aktiviteter:

  • 2 för 1, välj en av våra 5 golfsporter för spel heldag(visa upp medlemskort)
  • Boka hela banan med laget (2 för 1)
  • Nyhet! Minigolf 2 för 1
  • Boka rangen 100 rangebollar 100kr p.p (ord.pris 160kr) vid bokning från 8 till max 16 personer (ledare håller i detta själva) låneklubbor ingår
  • Barn under 6-år går alltid med gratis i betalande förälders sällskap på multigolf och minigolfbanan

För större bokningar  – Ring oss innan 031-551066. Hos oss har ni även möjlighet att besöka vårt cafe samt Kök & Bar med god mat & dryck.