• Actionfylld golfsport

    Kasta dig in och sätt bollen i kedjorna!

  • Pricksäkerhet och fokus

    Kast i frisbeekorg eller skruva i bollen i footgolf hålkoppen!

Handbollsgolf

Handbollsgolf, vår nyhet våren 2018 där du kastar en handboll med max 3-steg innan varje kast. Sista kastet  mot korgen står man still alternativt kasa sig in och sänka den. ligger man mask bakom ett träd kasta dig i sidled och sätt bollen i korgen

Vid större sällskap ta gärna med en egen säck med bollar då vi har begränsat antal för olika åldrar! 

För bättre grepp på bollen kan du hyra ett handbollskitt för 25kr samt deposition!  Man använder handduk och fiberduk till att torka av våt boll som hamnat i våra vattenhinder.

Handbollskitt: ingår vid 5-kamp

  • Fiberduk
  • Handduk

Max 1 st handbollskitt / boll om 4 personer!

Hole-In-One läs mer här!

***Obs! glöm ej värma upp innan spel, det går att sträcka sig även när man har kul!!!!

Regler

Handbollsgolf fungerar egentligen som frisbeegolf. Skillnaden är att man använder en handboll. . Handbollen kastas helt enkelt och det hela går ut på att med så få kast som möjligt föra fram bollen mot målet – en med hängande kedjor försedd järnkorg. Läs noga informationsskylten på första tee innan spel.

Vill man om det är torrt kan man spela på fotbollshålkopparna då det kan vara kul att sätta spinn och skruv på bollen i konstgräset på green för att få bollen att stanna på green

Det är ej tillåtet att spela banan annat än vad banlayouten säger. Åldersgräns 8 år, under 8 år måste förälder eller målsman vara med.

Där bollen ligger tar man ut stansen bakåt och avslutar i höjd med där bollen låg! Likt golfens regler gäller ärlighet och sunt förnuft vid allt spel på banan.