Bli Företagspartner till oss

Förmånligt medlemskap med stort innehåll

Nu släpper vi begränsat antal företagsmedlemskap i HGC Business Club.

Ett medlemskap där Era anställda kan komma och slå ut golfbollar i vår Lounge Bar där vi har 10 st premium simulatorer med dubbla värmare, Lounge musik, fullt serveringstillstånd.

Vi säljer 10 medlemskap där Ert företag får 1 plats med Logga uppmärkt tydligt på platsen. Dessutom sätter vi upp en Partnertavla i anslutning till Loungebaren med alla våra Företagspartners samt här på hemsidan

Följande ingår i 1 årigt partnermedlemskap:

  • 150000 rangebollar på ett företagskort bollkort
  • 1 grupplektion för max 8 deltagare värde: 1600kr
  • Voucher i golfappen Sweetspot där anställda kan välja att spela 5 kamp på banan till simulatorgolf i Lounge Bar för hela 20000kr
  • Reklamplats på en av våra Premiumplatser i Lounge bar, logga på partnerskylt i anslutning till Lounge Bar samt på vår hemsida värde: 5000kr (vi tar fram skyltar och uppmärkning simulatorplats)

Vid intresse kontakta Jonas Ilinge
0709667370
jonas@hgcgolf.nu

I ett första steg träffas vi och jag presenterar vårt medlemskap och visar Er och känner på Lounge Bar. När partnermedlemskap tecknas sänder ni oss en personallista med Era anställda som kan nyttja Ert bollkort. Vi hjälper Er att boka matta i Sweetspot som är vår app för bokning i Lounge Bar och på banan och ni nyttjar er pott/voucher

Ni använder även Ert medlemskap med kunder och kollegor som ni kan bjuda in på god mat, dryck och göra affärer samtidigt som ni spelar någon av våra Premiumbanor i världsledande golfsimulatorer ifrån Foresight Sports.

Pris: 20000kr +moms (6%) 1 år

Totalt värde: 41600kr

  • givetvis kan vi ta fram paket även för det större företaget

Varmt välkomna som Business partner till oss!

Våra Business Partners

 

Gör din nästa affär på rangen!

Boka matta, möte och golflunch. Ta med kollegor eller kunder till Lounge Bar. Spela Pebble Beach eller någon av våra 29 banor på 90 min. Få till den där affären genom att tillsammans göra något kul, året runt!

Under tak med infravärmare både vid serveringsbord och på utslagsplats kan ni spela året runt, oavsett väder och framförallt går golfrundan så mycket snabbare än på riktiga golfbanan. Dessutom fullt serveringstillstånd med god mat & dryck.

Snabbt spel, snabba affärer!

Boka spel i Sweetspot! Som Företagspartner har ni 20000kr som vi lägger som Voucher för både simulatorgolf och spel på multisportbanan.