Partnerklubbar

Torslanda Golfklubb – spelglädje och trivsel nära dig

Mitt i Torslanda i anslutning till Västerhavet ligger vår 18-hålsbana – 20 min från centrala Göteborg. Golfbanan ligger på Hisingens sydvästra sida alldeles vid havet och i omedelbar närhet till Torslanda centrum Amhult. Från vissa delar av banan ser man ända ut till Vinga fyr och båk. Klubben är en fullängds 18-hålsbana par 71 av linkskaraktär.

Klubben står för en god och kamratlig anda där blir du väl emottagen av alla.

Här kan du njuta av utsikten mot Vinga Fyr.

Du hittar din utrustning i vår mycket välsorterade golfshop och du äter god mat i vår restaurang.

Med sitt unika läge mitt i Torslanda är det lätt för dig som bor här att bara ”slinka” in för en träningsstund på rangen, eller puttinggreenen.

Är du nybliven golfare kan du börja din golf i någon av våra nybörjarkurser, träna på vår driving-range.

Är du redan etablerad golfare finns det massor med aktiviteter för alla. Delta i de glada kamratgängen för veteraner, damer, herrar och juniorer med deras olika aktiviteter – tävlingar, resor och seriegolf.

Du kan vara med och påverka en bra klubb till att bli ännu bättre kontakta gärna någon av våra kommitéer.

Hjärtligt välkommen!

Rabatter till HGC Club 22:

 • Kommer 2022 (när banan är klar)

Torslanda GK rabatter på HGC:

 • Stefan Carli kör privat och grupplektioner även på HGC för Er medlemmar 2022
 • Ladda/köp bollkort från 500kr och medlem får 20% fler bollar under hela 2022.
 • Juniorer under 18 år testar vår multisportbana 2 för 1 under samma period med sporter som: Parkgolf, Padelgolf, Fotbollsgolf, Frisbeegolf och handbollsgolf
 • Dessutom kommer vi erbjuda juniorgrupper att boka vinterträning med 100kr/matta och timma inklusive 100 rangebollar (ord pris är 60kr/matta och timma ex bollar)

Lysegården GK – En mötesplats för roligare golf

Möt en vacker bana belägen i ett vackert område, träna med Oscar Flatau – Balancegolf och spela en golfbana som håller hög klass.

Lysegårdens Golfklubb är ett Balance Golf Center, vad innebär det?
Vi erbjuder dig som medlem och golfare ett innovativt kursutbud för träning både i grupp och privat & samarbete vad gäller greenfee utifrån Balance Golf konceptet.

Vad är Balance Golf?
Stort hjärta, succé tillsammans, helhet, glädje och framkant är Balance Golf värdegrunder.
Balance Golf är ett träningskoncept som är i framkant vad gäller golfutveckling och har de senaste åren växt till totalt 13 centers i Sverige och 25 tränare. Vi är ett av dessa.

Succé tillsammans
Alla Balance Golf Centers bildar ett nätverk som består av golfutvecklare, klubbutvecklare, och specialister som träffas under ett antal tillfällen under året för utbildning. Tillsammans kan vi vara i framkant inom många områden som rör en golfklubb och det gör att vi här på namn Golfklubb utvecklas i rätt riktning och kan på det sättet ge dig som golfare en bättre golf, mer glädje och spela golf hela livet.

Hjärtligt välkommen!

Rabatter till HGC Club 22:

 • 20% rabatt automatiskt då du bokar en golfrunda via Sweetspot

Nybörjarkurser på HGC 

 • Alla som går nybörjarkurs på HGC kommer att kunna få en stor del av kursavgiften avdragen vid tecknande av medlemskap i Lysegårdens GK efter kursen, hela 1695kr samt riktigt bra pris på nybörjarset med bag och klubbor från Innesvingen

Lysegårdens rabatter på HGC:

 • Ladda/köp bollkort från 500kr och medlem får 20% fler bollar under vintersäsongen Nov 2022 – Mars ut 2023
 • 20 % rabatt vid bokning av premium simulatorgolf i HGC Lounge Bar – varje bokad timma
 • Juniorer under 18 år  spelar vår multisportbana 2 för 1 under samma period med sporter som: Parkgolf, Padelgolf, Fotbollsgolf, Frisbeegolf och handbollsgolf
 • Dessutom kommer vi erbjuda juniorgrupper att boka vinterträning med 100kr/matta och timma inklusive 100 rangebollar (ord pris är 60kr/matta och timma ex bollar)

Holma Stångenäs GK – En utmanande golfupplevelse i Bohuslän

Holmas 18-hålsanläggning är en av få golfbanor i Sverige som är sådd med rödsvingel över hela spelfältet och skapar därför en unik golfmiljö att vistas i. Bead and Breakfast finns i närhet till golfbanan och ni spelar i vacker Bohusläns miljö

Stay and Play – boka golfpaket med boende mitt på golfbanan

Rabatter till HGC Club 22: 

 • 450kr greenfee Högsäsong – Visa medlemskap i Sweetspot
 • 300kr greenfee Lågsäsong – Visa medlemskap i Sweetspot

Holma Stångenäs GK rabatter på HGC:

 • Ladda/köp bollkort från 500kr och medlem får 20% fler bollar som medlem under hela 2022
 • Juniorer under 18 år testar vår multisportbana 2 för 1 under samma period med sporter som: Parkgolf, Padelgolf, Fotbollsgolf, Frisbeegolf och handbollsgolf