Profeet & Skincare

Omsorg av din kropp och hälsa är nyckeln till att orka med vardagens måsten. Låt ProFeet & Skincare hjälpa dig med det.

Målet är att du skall få ut det du söker efter i ditt besök. Du och jag kommer tillsammans lägga upp en plan för att du ska få ett så bra resultat som möjligt av din behandling. Jag ger dig verktygen att kunna behålla och förbättra ditt resultat samt vara din kontakt för att kunna ställa frågor om din hud, kropp, fothälsa i efterhand för att du skall känna dig trygg med den kunskap jag delat med dig!

Jag som driver ProFeet & Skincare heter Robin Winberg. Auktoriserad Hudterapeut med Gesällbrev (2017), Medicinsk Fotterapeut samt Massör. Salongen ligger belägen på Bautastensgatan 6, Danaplatsen i Eriksberg i mysiga, ljusa lokaler där du kan få koppla bort vardagen en stund. Här kan få njuta av en skön fotvård, ansiktsbehandling, massage, vaxning, frans & brynfärg samt även rådgivning & rekommendationer för att du skall få ut så mycket som möjligt av din behandling och upplevelse, varje gång du besöker ProFeet.

Jag är i grunden undersköterska med profilering mot hälsa & friskvård. Jag började arbeta inom servicebranchen efter mina gymnasiala studier, bl.a. inom resturang som servitör, hotell & konferens och bankettverksamhet och något senare även inom vården.

Efter några år så bestämde jag mig för ta tag i några mål. Jag ville utbilda mig till Medicinsk Fotterapeut. Detta gjorde jag vid dåvarande KY-utbildningar, idag YH utbildningar i Göteborg. Kort därefter blev det också studier till Auktoriserad Hudterapeut vid Yrkeshögskolan Landskrona, Skåne. En av SHRs (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) godkända skolor. Genom dessa utbildningar så har även massagen varit ett ständigt återkommande inslag och därför också kommit att bli en självklar del av verksamheten.

Allt detta i kombination med att vilja arbeta hållbart vad det gäller val av produkter och material i verksamheten för att du ska få en bra upplevelse och göra skillnad för bl.a. hudhälsan.

Jag tror att med hög kompetens & kunskap, intresse och engagemang, passion och glädje i allt du gör så kan du komma hur långt som helst i livet! Hoppas verkligen att jag får chansen att få möta just dig snart!

Kontaktuppgifter:

Robin Winberg
073-570 66 61
info@profsc.se

www.profsc.se