• Årets häftigaste 2 mannascramble

    HGC Sportklubb VIP medlemmar

Vi gratulerar lag Norrback/Pagoldh som tillsammans med övriga pristagare i en jämn tävling och vinst med hcp på 59 slag netto! Johan Norrback representerar Albatross och Stefan Pagoldh representerar St:Jörgen och kul med en vinnande mix av två glada herrar! Stort grattis från oss på HGC

HGC INVITATIONAL 2019

Prispall HGC Invitational

HGC Footgolf Champions 2019 (inställd)

Årets tävling inställd!

Tävlingsregler och laget

Fotbollsgolftävling (footgolf):
2 manna Lagtävling där varje lag där man kan döpa sitt lag till allt från favoritlaget till “Hej Gubbs & Gumms” …..2018 års vinnare “Det andra laget”  kommer för att försvara sin titel! men då med förhoppningsvis 2 lag

Laget som anmäls 
2 tävlande i varje lag. 100kr/lag  som betalas tävlingen 31/8 kl.10.00

Var på plats i god tid!

Hur spelar vi ?
Varannan spark i ett lag om 2 deltagare och 3×6 hål

Skulle vara kul om man spelade i favoritlagets match eller träningströja men är inget krav.

Spelet och vägen till bucklan

Hur spelar vi?:
Tävlingen spelas på vår multisportbana med 6-hål pay & play. Varje lag om 2 spelare sparkar varannan spark till man hålat ut.

Plikt vid boll i vattenhinder eller out of bounds eller om bollen fastnar i träd eller liknande. Ingen plikt i bunker eller på golfgreener, här spelar ni som vanligt.

Vem vänder tävlingen sig till?:
Gamla som unga kan tävla ihop och bilda ett lag om 2 spelare, utan krav på kunskaper inom fotboll eller golf. Alla är välkomna att utmana titelhållarna till HGC bucklan 2019

Prisbord:
Vandringspokal som förstapris samt prisbord till 1:an 2:an och 3:an och säker något mer från Hisingens Golf&Friskvårdscenter, Jordelit och BK Häcken som sponsrade 2018 finalen.

Tanken är att det lag som vinner  får nöjet att bli ingraverade i bucklan som kommer att stå väl synlig i vårt café där vinnarna kan stoltsera tills nästa års tävling.

HGC Footgolf Champions 2018

  • Vinnare HGC Footgolf Champions 2018

    Det andra laget

  • Vinnare HGC Footgolf Champions 2017

    FC Porto

Vi på HGC gratulerar Lag: Det andra laget Amanda, Andreas, Anton och John  till segern i HGC Footgolf Champions 2018! Inte bara bra spel utan 1 Hole-in-one på hål 6 av Amanda.

Hisingsmästerskapet i Golf 2019 – Final spelas på Torslanda GK 7/9 kl.09.00

Nu har HMGolf den stora glädjen att presentera andra upplagan av golftävlingen Hisingsmästerskapet 2019. Tävlingen är ett samarbete mellan hmgolf och golfklubbar vi har på Hisingen som är Albatross GK, Sankt Jörgen Park GC samt Torslanda GK.

 https://hmgolf.se/

Vi på HGC står som stolt sponsor och samarbetspartner till denna återkommande tävling och har möjligheten att vara hålsponsor på hål 2 där ni träffar oss!

Hisingsmästerskapet i golf