Vi på HGC gratulerar Lag FC Porto till segern i HGC Footgolf Champions 2017: Manne, Ricardo, Lasse & Michel. Inte bara bra spel utan 2 Hole-in-one på 12 hål. Ricardo på hål 6 och Lasse på hål 1 och en del birdies. Fantastiskt spel av ett glatt gäng. Även en eloge till Kurts pojkar lag K-boys där äldsta spelaren var hela 88 år, starkt jobbat.

Bucklan graverad:

2017- Lag FC Porto – Manne-Ricardo, Lasse, Michel

2018-

2019-

Tävling: HGC Footgolf Champions 2018

Anmäl ert lag på HGC Facebook eller i receptionen, tävlingsagift 100kr/lag(25kr p.p) betalas på tävlingsdagen! Nytt evenemang inför tävlingen 2018 finns på HGC Facebook.

Tävlingsregler och laget


Fotbollsgolftävling(footgolf):

Lagtävling där varje lag representerar ett av 6 engelska lag från vår multisportbana. Liverpool, Westham, Chelsea, Arsenal, Manchester United, Everton, FC Porto, Leeds eller annat lag om man känner för det typ “Hej Gubbar” …..

Laget som anmäls:

4 tävlande i varje lag. Blir det fler ifrån ett favoritlag bildas lag 1 och 2 osv. 200kr/lag (dvs 50kr p.p) som betalas innan tävlingsstart i HGC reception den 1 september 2018 innan avspark 10.00. Var på plats i god tid!

Hur spelar vi?

Varannan spark i ett lag om 4 deltagare och 3×6 hål. Varannan spark och vid fler än 12 anmälda lag kommer vi köra ett kvalspel under förmiddagen . Lägst score vinner finalen. Vid lika särspel tills vi har ett vinnande lag tar över bucklan och ingraveras, eller kommer lag FC Porto försvara titeln från 2017. Skulle vara kul om man spelade i favoritlagets match eller träningströja men är inget krav. Kanske ett pris går till bäst klädda lag, vem vet?

Vi ligger även ute på Facebook där ni kan följa oss och vår verksamhet med event, tävlingar kurser mm


Spelet och vägen till bucklan


Multisportbanan/Fotbollsgolf:

Tävlingen spelas på vår multisportbana med 6-hål pay & play. Varje hål har 3 st tee och vi kommer att spela 3×6 hål från A, B och C-tee . För mer information om banan Läs mer på länken pay & play.

Information och regler går vi igenom innan tävlingsstart.

Vem vänder tävlingen sig till?:

Gamla som unga kan tävla ihop och bilda ett lag om 4 spelare, utan krav på kunskaper inom fotboll eller golf. Alla är välkomna att utmana titelhållarna till HGC bucklan.

I magen:

Mellan varven går att avnjuta fika i vårt populära cafe, med kaffe, mackor, Våfflor  mat och glass mm

Prisbord:

Vandringspokal som förstapris samt prisbord till 1:an 2:an och 3:an från Hisingens Golf&Friskvårdscenter, Jordelit och nya sponsorer till 2018

Tanken är att det lag som vinner  får nöjet att bli ingraverade i bucklan som kommer att stå väl synlig i vårt café där vinnarna kan stoltsera tills nästa års tävling. Lag FC Porto kommer att ingraveras och bucklan finns att se i HGC Café

mvh Jonas & Peter 


 

Kommande golftävling Hisingsmästerskapet i Golf 2018

Nu har HMGolf den stora glädjen att presentera golftävlingen Hisingsmästerskapet som kommer att gå av stapeln under 2018. Tävlingen är ett samarbete mellan hmgolf och golfklubbar vi har på Hisingen som är Albatross GK, Sankt Jörgen Park GC samt Torslanda GK. Vi vill uppmärksamma dessa tre golfklubbar och deras medlemmar med att ha ett eget mästerskap på våran underbara ö. Tanken är att tävlingen ska bli återkommande år efter år.

Tävlingen kommer att vara en lagtävling där varje golfklubb kommer att ha sin egen kvaltävling med sina medlemmar. Ett förutbestämt antal lag från varje golfklubbs kvaltävling kommer senare under året att mötas i en finaltävling där vi kommer kora och utse vilket lag som kan titulera sig Hisingsmästare 2018.

Mer info gällande kvaldatum , spelregler, anmälan etc kommer att dyka upp här på hemsidan under hösten/vintern.

Vi på HGC står som stolt sponsor och samarbetspartner till denna återkommande tävling!