Tävlingar på HGC

HGC INVITATIONAL 2019

HGC firar sitt 15-års jubileum 4:e maj 2019(preliminärt) med tävling på St:Jörgen Park Golf. 2 manna scramble där vi bjuder in handplockade stamkunder som betytt och betyder mycket för oss idag, imorgon och framöver.

Tävlingsdag: Lördagen den 6 Juli 2019

var? St:Jörgen Park Golf

Tävlingsform: 2 manna scramble

Tid: Preliminärt 14.30-19.30 tävling & prisutdelning

Mingelbuffé & bubbel 20.00-stängning

Inbjudningar sker från oss via receptionen till de tävlande vi bjuder in till denna tävling. Vi har 5000 underbara kortkunder och får välja med omsorg.

Det här är scramble:

Vår Scramble  spelas med två deltagare i varje lag. Alla spelare slår ut. Därefter väljer laget en av bollarna. Alla i laget placerar sin boll inom längden av ett scorekort från platsen för den valda bollen och spelar därefter sitt slag. Det repeteras sedan till hålet spelats klart.

Scramble spelas vanligtvis som slagtävling och det går även att genom att mixa lägre hcp med högre hcp och få en handicapanpassad mix på 2 mannalag

Vi kommer att ha partners och sponsorer utspridda på flertalet tee med överraskningar och förfriskningar!

HGC Footgolf Champions 2019

HGC Footgolf Champions 2019. 2mannalag annmäls via Facebookevent. Speldag 31/8-2019 kl.10.00 (samling i god tid för genomgång)
Ålder från 12år
Anmäl ditt lag på Eventet Facebook klicka här!
 
MAX 24 lag och först till kvarn!
 
 
Pris/ 100kr per lag. Betalas innan start kl.10.00
Detta är en rolig tävling men med spänning och lite allvar mellan skratt och känslor ! Musik dånar i högtalarna och tillsammans har vi årets roligaste tävling som passar alla!

Tävlingsregler och laget

Fotbollsgolftävling (footgolf):
2 manna Lagtävling där varje lag där man kan döpa sitt lag till allt från favoritlaget till “Hej Gubbs & Gumms” …..2018 års vinnare “Det andra laget”  kommer för att försvara sin titel! men då med förhoppningsvis 2 lag

Laget som anmäls 
2 tävlande i varje lag. 100kr/lag  som betalas tävlingen 31/8 kl.10.00

Var på plats i god tid!

Hur spelar vi ?
Varannan spark i ett lag om 2 deltagare och 3×6 hål

Skulle vara kul om man spelade i favoritlagets match eller träningströja men är inget krav.

Spelet och vägen till bucklan

Hur spelar vi?:
Tävlingen spelas på vår multisportbana med 6-hål pay & play. Varje lag om 2 spelare sparkar varannan spark till man hålat ut.

Plikt vid boll i vattenhinder eller out of bounds eller om bollen fastnar i träd eller liknande. Ingen plikt i bunker eller på golfgreener, här spelar ni som vanligt.

Vem vänder tävlingen sig till?:
Gamla som unga kan tävla ihop och bilda ett lag om 2 spelare, utan krav på kunskaper inom fotboll eller golf. Alla är välkomna att utmana titelhållarna till HGC bucklan 2019

Prisbord:
Vandringspokal som förstapris samt prisbord till 1:an 2:an och 3:an och säker något mer från Hisingens Golf&Friskvårdscenter, Jordelit och BK Häcken som sponsrade 2018 finalen.

Tanken är att det lag som vinner  får nöjet att bli ingraverade i bucklan som kommer att stå väl synlig i vårt café där vinnarna kan stoltsera tills nästa års tävling.

HGC Footgolf Champions 2018

  • Vinnare HGC Footgolf Champions 2018

    Det andra laget

  • Vinnare HGC Footgolf Champions 2017

    FC Porto

Vi på HGC gratulerar Lag: Det andra laget Amanda, Andreas, Anton och John  till segern i HGC Footgolf Champions 2018! Inte bara bra spel utan 1 Hole-in-one på hål 6 av Amanda.

Hisingsmästerskapet i Golf 2019 – Anmäl Er nu!

Nu har HMGolf den stora glädjen att presentera andra upplagan av golftävlingen Hisingsmästerskapet 2019. Tävlingen är ett samarbete mellan hmgolf och golfklubbar vi har på Hisingen som är Albatross GK, Sankt Jörgen Park GC samt Torslanda GK.

Passa på att säkra er plats till kvalet nu!  https://hmgolf.se/

Vi på HGC står som stolt sponsor och samarbetspartner till denna återkommande tävling!

Hisingsmästerskapet i golf