Vårt mål,  att bidra till kommande stjärnor inom Svensk Golf.

På Hisingens Golf & Friskvårdscenter gör vi det möjligt att ge dom ultimata träningsförhållanden

Genom att erbjuda dessa spelare bra träningsförhållanden och service kan vi ge den extra kick som behövs i form av ökad träningsmängd mellan tävlandet och resorna.

Utan inbördes ordning kan ni läsa mer om våra sponsrade golfare nedan!

Tillsammans mot bättre golf!

Lovande stjärnor inom Svensk Golf

Ester Fägersten

Hills GC

Hej mitt namn är Ester och jag är född 2002. Jag har spelat golf så länge jag kan minnas och jag är väldigt tacksam för det stöd jag får av hgc, det betyder mycket.

Jag har under det gångna året varit en del av Sveriges flicklandslag och kommer även att vara det nästa säsong, att vara med i landslaget innebär mycket internationella tävlingar och därmed också nya erfarenheter.

Jag har under året vunnit 4 tävlingar, bland annat JSM-slag och Stenson Sunesson junior challenge. Jag har i år en snittscore på 72,7 och +3.0 i HCP. Jag är medlem på Hills GK och har spelat både JSM-klubblag och Lag-SM tillsammans med mina kompisar från klubben, vi har där lyckats ta hem två guld vilket var väldigt kul.

För att kunna ta mitt spel till nya nivåer är vinterträningen en viktig del och jag är som sagt väldigt tacksam för stödet jag får av hgc.

Rasmus Jonasson

Albatross GK

Mitt namn är Rasmus Jonasson och föddes 2002. Min golfkariär startade när var 8 år och det har bara blivit roligare och roligare sen dess. Något som har betytt väldigt mycket är allt stöd jag får av HGC som gör att jag kan träna både golf och fys under vintern.
Jag har under de gångna året (2018) spelat många tävlingar både här i Sverige, internationellt, inviduellt och för Sveriges pojklandslag. 3 av 12 av årets tävlingar har jag lyckats vinna där Stenson Sunesson junior challenge var en av de coolaste att vinna.
Min snittscore låg under detta året på 72,9 slag.
Nästa år (2019) har jag lyckats ta en plats i Sveriges pojklandslagstrupp vilken kommer att innebära många roliga och lärorika tävlingar i inprincip hela världen.
Förövrigt tränar och spelar jag för Albatross Gk. Under mina år som golfare har jag hållt mig till min tränare Johan blixt vilket jag tror har hjälpt mig väldigt mycket. Men framför allt all träning jag har har möjlighet att utföra på HGC.

Oscar Karlsson

Tjörns GK

Hej!

Mitt namn är Oscar och är 25år gammal. Jag har hållt i en golfklubba sedan barnsben. Mina ambitioner till golfen är att kunna få skriva in mig i golfens historieböcker.

Under några år har jag spelat på den Nordiska Ligan (Swedish Golf Tour fd. Nordea Tour), men har bestämt mig för att rikta min blick bort mot Asien för att pröva mina erfarenheter.

De tourer jag kommer satsa lite mer på är PGA Tour China & PGT (Philippine Golf Tour).

Har ni ytterligare frågor om min satsning eller vill följa mig finner ni länkar nedanför.

Vill rikta ett stort tack till Hisingens Golf & Friskvårdscenter för att ni är med och hjälper mig med min satsning!

Tobias Schulze

St:Jörgen GK/Hills GCC

Mitt namn är Tobias Schulze och jag är född 1999. Jag har alltid haft sport som ett väldigt stort intresse och har sedan barnsben utövat någon sport. Jag har spelat både fotboll och innebandy men nu dom senaste 5 åren har jag verkligen fastnat för golfen.

Jag har gått på Katrinelundsgymnasiumet med inriktning golf, detta har gett mig väldigt mycket hjälp mot att bli en bättre golfare. Inte bara rent golfmässigt utan även fysiskt och mentalt.

Jag spelar i nuläget för Hills GK och dessförinnan spelade jag för St Jörgen GK. Under mina två sista år som junior hade jag tänkt att ge golfen en ärlig chans och se vart de kan ta mig. Målet har ju så klart alltid varit att kunna livnära sig på golfen.

Melwin Heyne Sundqvist

Torslanda GK/Hills GC

Mitt namn är Melwin Heyne Sundqvist, jag är född 2002 och har tränat och spelat golf sedan 2008 på Torslanda GK. På vår, sommar och höst spelar jag tävlingar i stort sett varje vecka. Tränar golf hela året med målet i framtiden att spela golf på heltid. Höst, vinter och vår ligger stor del av golfträning och även fysträning på HGC. 2016 har jag börjar träna på Hills GC och 2017 kommer jag även att tävla för Hills GC.

Mail:

Instagram:

Facebook:

Golfdata: http://www.golfdata.se/guide/profil_startsida.asp?NR=49421